veraldo logo

→ Find et stort udvalg af de flotteste fake pelsjakker hos Veraldo⚡☝🏻

Fakefur.dk finder du tidens bedste jakker af fake pels. Vores hjemmeside stræber efter at samle internettets bedste udbydere såvel som modeller. Vores ambition er, at du med vores hjælp nemt kan finde den pels, der har det design, du drømmer om - og som også sælges af en forhandler, du kan stole på. Her på siden kender vi til pelsmaterialets mange fordele; men vi kender også til bagsiden af pelsindustrien og samarbejder derfor kun med forhandlere af fake pels.

fake pelsjakke

Pelsjakke af kunstpels er din dyrevenlige sikring mod kulden

→ Americandreams.dk har rigtig mange lækre fake pelsjakker. Se udvalget her

Kunstpels er et modstykke til en uddøende pelsindustri. Flere har fået øjnene op for de betænkeligheder, der er ved at udnytte dyr i systematiseret industri for at bruge deres pels - fordi et passende alternativ er blevet udviklet: Jakker af kunstpels. Den fake pels har samme kuldeisolering som dyrepels, såvel som den også er billigere at producere.pelsjakke fake

Traditionelt set har pelsmaterialet været menneskets våben mod kulden. Oldtidsfund viser, hvordan mennesker langt før os har brugt dyrepels til at fremstille tøj, der isolerer kroppens varme i et koldt miljø. Pels sidder tæt sammen og skaber derved varme omgivelser. Det er denne teknik, der er kopieret i designet af kunstpels. Her er ”pelsen” dog vævet sammen på tekstil frem for at sidde på dyrets skind.

I det kolde nord er en ordentlig jakke nødvendig for at holde sig varm i vinterkulden. Vi mener, at jakken ikke blot bør være af ordentlig kuldeafvisende materiale, men også være fremstillet på ansvarsfuld vis. Den dyreetiske stemning har i mange år peget på, at det ikke er forsvarligt at avle dyr for blot at bruge deres pels. Undersøgelser viser, at pelsindustrien skaber trænge, udnyttende og unaturlige kår for pelsdyr, der som resultat af disse viser tegn på lidelse ved tvangsadfærd, apati og selvdestruktive tendenser. Derfor ønsker siden her at fremhæve jakker af fake pels som gemene erstatninger af den dyreplagende pels- og skindindustri.

lykke by lykkeFake pels er modehusenes nye hit

→ Se udvalget hos Lykkebylykke.dk lige her

Vores side er et produkt af en samfundsbevægelse. Det er ikke blot os, der forarges over pelsindustrien og samtidigt ser fordelene ved den alternative kunstpelsproduktion. Politikere såvel som markante modehuse fravælger pels af dyr - uden at skrive pelsdesignet i glemmebogen. Fake pels bliver i stedet det foretrukne materiale, der bruges til at udføre lignende designs som tidligere.

Gucci som det seneste brand har meldt ud, at modehuset vil skabe deres fremtidige kollektioner med fake pels. Gucci melder sig derved ind i klubben bestående af en række andre store modeskabere såsom Ralph Lauren og Tommy Hilfiger, der ikke længere benytter dyr i deres designs.

Stor efterspørgsel på kunstpels

Når så etablerede, eksklusive mærker tager stilling til spørgsmålet om valg af pels, vidner det om en dagsorden, der for alvor er sat på tværs af interesser. Spørgsmålet er ikke længere, om forbrugeren vil være tilfreds med kunstig pels; for selv luksuriøse mærker frygter ikke økonomisk tab ved at sælge fake frem oprigtig pels. Forbrugeren har talt - og denne ønsker kunstpels frem for misbrug af dyr, når vinterjakken skal købes.