Forhandlere af fake fur

Vi har samlet den komplette liste over danske online forhandlere af fake fur.

americandreams logo

Americandreams

Americandreams.dk har et stort udvalg af fake fur jakker.

veraldo logo

Veraldo

Veraldo.dk har et stort udvalg af fake fur jakker.

noella fashion logo

Noellafashion

Noellafashion.dk har mange flotte fake fur jakker.

BYIC

Byic.dk har et stort udvalg af fake fur jakker.

lykke by lykke logo

Lykkebylykke

Lykkebylykke.dk har mange flotte ting og især deres fake fur udvalg er stort.

Kingsqueens

Kingsqueens.dk har både herre- og dametøj. Stort udvalg af fake fur.

lycopenhagen
Lycopenhagen

Lycopenhagen.dk har et stort udvalg af fake fur jakker og lynhurtig levering.

Forhandler af fake fur

Kunstpels - eller som i folkemunde verden over kaldet fake fur - er blevet en populær beklædningsgenstand. Både kendte pop-ikoner, præsidentfruer og almindelige gennemsnitsdanskere klæder sig i imiteret pels. Selvom der kan forekomme at være stor forskel på pigen fra Vejle og Michelle Obama, så har de to alligevel en ting til fælles: de har en holdning til, hvorvidt deres pels skal være produceret af dyr.

fakefur.dk ønsker vi at skabe et samlingspunkt for dem, der elsker det bløde, pelsede look, men ikke ønsker at bidrage til en industri, der bruger dyr kun for deres pels. Yderligere er vores formål med siden at hjælpe den kunstpelsinteresserede i ikke mindst at finde den rette jakke, men også at oplyse om de troværdige forhandlere.

Find den pålidelige forhandler af fake fur jakker

Der er forskel i kvaliteten mellem ægte pels og kunstpels. Det menneskeskabte materiale har ikke helt de samme egenskaber som hårene på et dyr, selvom man ihærdigt forsøger at udvikle et tekstil, der er svært at skelne fra den ægte vare. Desuden er jakker af fake fur generelt bare billigere at producere end jakker med ægte dyrepels, og det hænger naturligvis også sammen med kvaliteten af jakken.

Hvis man drømmer om en blød, langtidsholdbar og varm vinterjakke, der ikke er lavet af ægte pels, er det derfor nødvendigt at undersøge markedet for, hvilke forhandlere der udbyder det produkt, der kommer tættest på ægte pels - uden at have rørt et dyr.

Prioritér den gode kunstpelsjakke

På siden her fremhæver vi de forhandlere, der har skabt et specielt lækkert produkt - uden hverken at gå på kompromis med den budgetvenlige pris eller de essentielle dyrevilkår. Når du selv shopper efter fake fur i fysiske butikker, bør du være bevidst om, hvad der kendetegner en sådan jakke i god kvalitet - både så du ikke bliver skuffet over kvaliteten eller på uheldigvis kommer til at købe et produkt, der er fremstillet af ægte pels.

Generelt er priserne på ægte pelsvarer højere end priserne på imiteret pels. Nogle undersøgelser har dog vist, at produkter solgt som fake fur - til en gennemsnitlig pris - ikke var designet af syntetiske fibre eller plastic, men derimod af pelsdyr. Undgå at købe et produkt, der ikke er, hvad det giver sig ud for at være, ved selv at tjekke ”pelsen”. Dette gør du ved at kigge på rødderne og basen. Er hårene vævet med et andet tekstil, er det fake fur, hvorimod det er ægte dyrepels, hvis hårene sidder på en skindbase.

Hvis længderne varierer, er det også et tegn på, at jakken er af dyrepels. Hvis hårene omvendt har mere ensartet længde og en mere skarp og lige ende, så er det fordi, at pelsen er kunstig.

Vælg en forhandler du stoler på

Hos os er første prioritet, at du får glæde af din fake fur. Derfor er forhandlerne på vores side troværdige udbydere, der udelukkende sælger produkter designet uden tekstil skabt af dyrepels. Udviklingen væk fra pelsproduktion med dyr ligger i dine hænder som bevidst forbruger - og vi er her til at hjælpe dig på rette vej.