Dette indlæg er betalt og lavet i samarbejde med den/de samarbejdspartnere, der linkes til.

Pels er et attraktivt, behageligt og dejligt varmt stof som mennesket har benyttet sig af igennem flere årtusinder. I dag er vi dog som helhed blevet langt mere bevidste om, hvilke konsekvenser brugen og produktionen af pels har på vores klima. Derudover er der mange der med god grund kigger skeptisk på pelsavlere, når det kommer til dyrevelfærd og rettigheder. Dyr fortjener ikke at tilbringe et helt liv i fangenskab, og kun være til med det formål at skulle agere pels for velhavende mennesker.

Hvis du er interesseret i at vi alle skal passe godt på vores jord, og tage hånd om de klimaudfordringer der ligger foran os, og du samtidig går op i dyrevelfærd, og ikke ønsker at uskyldige dyr skal lide unødvendig last, skal det dog heldigvis ikke forhindre dig at se godt ud. Begrebet fake fur hitter nemlig lige nu stort, og er det ansvarlige alternativ til almindelig pels.

Den pelsfri liste

Dyreværnsforeningen Anima, der siden stiftelsen i året 2000 har kæmpet en brav kamp for dyrenes rettigheder, har i samarbejde med en lang række tøjmærker skabt den pelsfri liste. Befinder du dig på denne liste, er det fordi dit mærke ikke benytter sig af pels.

På listen finder du bl.a. DressMe.dk. Dette er en portal, der giver dig nem og overskuelig adgang til et stort udvalg af tøj. Hos DressMe kan du finde modetøj til en hver given lejlighed til gode priser. Derudover slipper du for det besvær der er forbundet med at tage i byen og købe tøj, hvor det let kan tage godt tid at finde den rigtige butik, få prøvet varen og i sidste ende betalt den. Her kan du med et enkelt klik bestille tøj direkte hjem til dig, og såfremt størrelsen ikke er helt rigtig eller der er noget andet i vejen, er der op til 14 dages returret.

DressMe er bevidste omkring de klimaproblemer produktionen af pels er skyld i, og går samtidig op i at dyr bliver behandlet godt, og ikke skal lide unødvendig skade. Derfor kan du være sikker på, at de ikke støtter pelsindustrien, men at det i stedet er muligt at købe fake fur hos dem. Med fake fur får du et materiale, der ligner dyrepels, men hvor der med garanti ikke har været dyr involveret i produktionen, og du kan derfor sagtens købe det med god samvittighed.

Køb også sko

Med DressMe er det super enkelt at finde modetøj til billige priser, og samtidig slippe for mange af de besværligheder du normalt støder på, når du er ude og kigge på tøj. Hvis du ønsker at supplere med fodtøj, findes der heldigvis også en løsning der er ligetil.

Hos Likeshoes finder du nemlig et stort udvalg af sko, der er let tilgængelige. Likeshoes sørger for, at arbejde på et rimeligt prisniveau, således at alle kan være med. Derudover har de stor fokus på, også at inkludere det fodtøj som du ikke nødvendigvis lige kan gå ud og finde andre steder.

Kategorier: Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *