Mennesket har siden oldtidenbrugt dyrs skind og pels som beklædningsdele. Modsat den måde, hvorpå dyrettidligere blev fanget i naturen, lever de dyr, der bliver til skind- ogpelsvarer i dag, under trange og stressende kår. Det har skabt en bevidsthed omdyrerettigheder og en generel kritik af pels- og skindindustrien. Dennemodstand mod dyremishandlende industri deler vi hos fakefur.dk. På vores sidefinder du information om det moderne bud på et alternativ til dyreskind, nemligimiteret læder.

Americandreams har et stort udvalg af læder leggings og imiterede læderbukser. Se udvalget her → 

imiterede læderbukser

Skån dyrene og økonomien ved at købe bukser med læderlook

Imiterede læderbukser har samme blanke, unikke skindoverflade som ægte læderbukser. Modsat læderbukser, der er designet med skind fra køer, bøfler, geder, svin eller lam, er imiteret læder fremstillet kunstigt uden så meget som at nærme sig animalske væsner. Læderbukser af imiteret skind er således valget for dig, der ønsker at nuancere dine outfits med personlige og unikt udseende bukser, der tilgodeser dyrenes vilkår.

Udover at bukserne, der fremstilles med et anderledes tekstil end skindet fra dyr, derved er dyrevenlige, er bukserne også billigere. At produktionsomkostningerne ved imiterede læderbukser er lavere, resulterer i en lavere markedspris – og det tiltrækker et yngre segment, der ellers ikke har økonomi til læderlooket.

Imiteret læder er også mere medgørligt. Samtidigt med at det er billigt at producere og let at bruge i spraglede og udfordrende designs, udvikles læderbuksernes udformning hele tiden væk fra de ellers gængse rammer. Imiteret læder er et friskt pust til modebranchen, der bliver fornyet, når modehusene får øjnene op for den interesse, der er for nye, anderledes designs med det alternative materiale.

Her på siden er det vores ambition at præsentere dig for en nuanceret palette af skindbukser i imiteret læder. Du vil blive præsenteret for både de klassiske modeller og de nyeste trends.

Køb de rette skindleggings

Skindleggins af imiteret læder er det perfekte valg for den dyrerettighedsbevidste kunde. Hvis bukserne ikke er produceret, sådan som forhandleren lover, at de er, vil den godtroende forbruger med størst sandsynlighed føle sig skuffet. Desværre er det før set, at nogle producenter har misbrugt kunders øgede opmærksomhed på imiteret læder. Ved undersøgelser af forhandlere er det blevet afsløret, at der i nogle tilfælde sælges bukser, som deklareres som værende kunstige skindleggings, selvom dyreskind er benyttet ved produktionen. 

Derfor kan det være en fordel at vide, hvordan du kan skelne mellem ægte og imiteret læder. Der er således ingen synlige porer og linjer i kunstigt læder, der i stedet har en skinnende og mere glat overflade end dyreskind. Du kan også teste skindet ved at dryppe en smule vand på. Hvis læderet er vandafvisende, er det et imiteret materiale. 

Hvis du vil vide dig helt sikker på, at du ikke bliver vildledt, bør du vælge din forhandler med omtanke. Det er vitalt, at du har tillid til den forhandler, du køber produktet af. Det er først og fremmest den måde, hvorpå du kan sikre dig mod at blive snydt. På vores side omtales kun forhandlere, der er viljefaste i deres holdninger og derfor udelukkende sælger skindleggins af kunstigt læder.