veraldo logo

→ Køb pelsfrakker hos Veraldo.dk

lycopenhagen

→ Køb pelsfrakker hos Lycopenhagen.dk

pelsfrakkeDer kan ikke være nogen tvivl om, at pels både er super elegant og samtidig er et godt bud på en varm vinterfrakke. Mennesket har i mange, mange år brugt dyrepels til at holde kulden væk fra kroppen, og i en lang årrække har pels desuden været et udbredt statussymbol. Pelsindustrien er imidlertid med til at slå massevis af uskyldige dyr ihjel hvert eneste år, og det er der nu i høj grad blevet gjort op med.

Dyrevelfærdsspørgsmålet og de miljømæssige udfordringer med pelsindustrien har nemlig fået rigtig mange mennesker til at vende pelsen ryggen og i stedet søge andre veje. Derfor har man fundet på et glimrende alternativ – fake fur – som er lige nøjagtig lige så smukt som almindelig dyrepels, men hvor ingen dyr har lidt under produktionen. Desuden er det langt mere miljørigtigt, og er du interesseret i frakker i smukt fake fur, er du kommet det rette sted hen. Her på siden kan du nemlig finde masser af skønne frakker i fake fur, som både kan holde dig varm, og som desuden giver dig det elegante udtryk, du søger.

Stort udvalg af pelsfrakker

Vi har således samlet et spændende udvalg af pelsfrakker, så der er lidt for enhver smag. Nogle af de mange ”falske” pelsfrakker på markedet ligner til forveksling almindelig dyrepels – det gælder for eksempel mange af de sorte frakker – imens andre tydeligvis aldrig har været så meget som i nærheden af et levende dyr. Der er dermed muligheder nok for at få fingrene i en pelsfrakke, som ingen dyr har måttet lade livet for, hvad end du ønsker en spraglet én af slagsen eller er mere til en elegant og klassisk sort eller lysegrå frakke.

Pelsfrakker med god samvittighed

Pels har altså i mange år været et symbol på rigdom, og når man forestiller sig en rigtig ”fin dame”, er der da nok også mange, der forestiller sig hende i en lækker pelsfrakke. Pelsfrakker er geniale, fordi de giver dig optimal varme og samtidig er virkelig smukke, og netop derfor er de også blevet så populære. Nu kan du heldigvis få fat i én uden at skulle bekymre dig om, at en masse dyr er blevet slået ihjel for at lave din frakke, for der findes i dag massevis af skønne fake fur frakker.

Med en frakke i fake fur kan du imidlertid sagtens få det helt samme udtryk, som du gør med ægte pels, og langt hen ad vejen kan man faktisk slet ikke se forskel på de to. Da fake fur først kom på markedet, var det naturligvis nemt at gennemskue, om en pels var af ægte pels eller ej, men efterhånden som efterspørgslen er steget, har flere og flere sat ind på at fremstille smukke frakker, som faktisk ligner pels, og derfor er man blevet rigtig gode til det.

Billig pelsfrakkebillig pelsfrakke

→ Køb billige pelsfrakker hos Noellafashion

En anden af fordelene ved fake fur – eller faux fur, som det også kaldes – er desuden, at det er væsentligt billigere end regulær dyrepels. Eftersom man skal bruge pelsen fra rigtig mange dyr for at kunne fremstille eksempelvis en lang vinterfrakke i minkpels, har prisen på pelse også været rigtig høj. Efterspørgslen har nemlig været stor, og omkostningerne til produktionen har været høje, og det er naturligvis endt ud i, at priserne på ægte pels har været tårnhøje.

Det problem er man (til en vis grænse) ude over med fake fur. Det er nemlig en hel del billigere at producere, end ægte pels er, og derfor kan man også snildt få fat i billige frakker i fake fur. Det betyder heldigvis ikke, at kvaliteten ikke er høj, for det er den bestemt. Det handler blot om, at selve materialerne og produktionen af fake fur er billigere, end hvis man skulle have ægte pels, og det er altså en fordel for dig, der gerne vil have fingrene i en pelsfrakke til en god pris.

Find en lækker frakke med pels

Som vi har været inde på, kan du finde tonsvis af forskellige frakker i fake fur. Du kan således finde modeller, der til forveksling ligner, at de er fremstillet af almindelig dyrepels, og ligeledes kan du finde nogle, der er pangfarvede og sprælske. Noget af det fantastiske ved fake fur er nemlig også, at det er meget nemt at arbejde med og modificere, og dermed kan man skabe nogle helt andre kreationer, end man kan med ægte pels. Det åbner op for nogle andre muligheder, end ægte pels gør, og derfor kan man nu også finde et meget bredere udvalg af pelsfrakker, end man kunne for nogle år tilbage.

Med fake fur får du altså både flere designmuligheder, og samtidig undgår du med denne mulighed at støtte en industri, der slår uskyldige dyr ihjel blot for at tage deres pels. Der er dermed al mulig god grund til at vælge fake fur, hvis du er på udkig efter en pelsfrakke af den ene eller anden art.

Svært at finde en pelsfrakke fra et stort modehus

Det er i høj grad PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), der kan takkes for den udvikling, der er sket inden for pels og fake fur de senere år. I 1990’erne satte de nemlig ind på at komme pelsindustrien til livs, og derfor viste de blandt andet mange af de helt store modehuse, hvordan dyrene bliver behandlet i pelsindustrien. Det resulterede i, at blandt andet Chanel stoppede med at bruge dyrepels i deres kollektioner. Sidenhen har rigtig mange større mærker fulgt trop, og det betyder, at det den dag i dag faktisk godt kunne blive svært at finde en pelsfrakke fra et af de store modehuse.

Der er flere gode grunde til, at modehusene siger nej til pels. Blandt andet sender det et godt signal til de mange forbrugere, der ikke ønsker at støtte dyremishandling i form af pelsproduktion, og samtidig er det også en økonomisk fordel for dem. Naturligvis har nogle af dem også valgt at droppe pels, fordi de selv kan se grusomheden i pelsindustrien og derfor ikke ønsker at støtte den. Hvad end deres grund måtte være, er det i hvert fald en fordel for dig, for det gør det lettere for dig at finde en lækker pelsfrakke, som du kan tage på med god samvittighed.