sort pelsjakke

veraldo logo

→ Køb en sort pelsjakke hos Veraldo

lycopenhagen

→ Køb en sort pelsjakke hos Lycopenhagen

Her på siden samler vi internettets bedste bud på pelsjakker af fake fur. I de fleste sammenhænge har ordet ”fake” eller på dansk ”falsk” en negativ klang. Men når snakken falder på pels, er ordlyden for nogle – specielt i det moderne samfund – anderledes. I dag er imiteret pels en moderigtig innovation, der benyttes af utallige modehuse. Lige fra de helt eksklusive mærker såsom Gucci og Stella McCartney til butikkerne på gadeplan.

Jakke i sort fake fur er alle sæsoners højdepunkt

Vintermode er alsidig, og den skifter fra vinter til vinter. På tværs af tiden forekommer nogle tendenser dog aldrig at forgå. Den sorte pelsjakke er en af de udødelige klassikere, der i nyfortolkede versioner stadig falder i manges smag.

Pelsen har været et eksklusivt og populært produkt, så længe mode har eksisteret. Den modificerede pelsjakke er alligevel ikke helt som den, du finder i bedstemors skab. Modsat for hundrede år siden, hvor man ikke kunne forestille sig en pelsjakke, der ikke var lavet af pels, er dette netop tilfældet i dag: Langt de fleste pelsjakker, der sælges, er nemlig ikke fremstillet af ægte pels.

De mest moderigtige og trendy modeller er fremstillet uden at have dyr indblandet i processen. Imiteret pels hedder det nye materiale – og det har henover de seneste årtier nærmest erstattet ægte pels.

Bevidste forbrugere kræver forsvarlig produktion – og dygtigt designpelsfrakke

→ Køb flotte sorte pelsjakker hos Lycopenhagen.dk

Vintermoden har naturligvis ændret sig af flere grunde siden din bedstemors tid – og for de fleste virker det selvfølgeligt, at mormors klæder ikke længere er moderne. Alligevel er bedsteforældrenes pelsjakke og din egen både radikalt forskellige og forholdsvis ens. For på den ene side er begge pelsjakker – både den fra tidernes morgen og den moderne – designet med henblik på at skabe et varmt, stilfuldt stykke overtøj. På den anden side er den ægte pels produceret ved at bruge pels fra dyr, hvorimod imiteret pels er skabt uden så meget som at røre en mink.

Oplysningen om dyrevelfærd og etik har bibragt en udvikling, hvor opdræt af dyr til pelsformål er blevet et no-go for mange. Alligevel er pelslooket stadig populært. Derfor udvikles pelsdesignet fortsat i utallige retninger blot med kunstpels som materiale.

pelsjakke sortNyskabende designs og klassiske snit i imiteret pels

→ Noellafashion har et stort udvalg af sorte pelsjakker

Den sorte pels jakke er et tidsløst, stilfuldt og på sin vis ikonisk element i den feminine garderobe. Hos os finder du netop denne model i fake fur såvel som en række andre designs, der ved sine smukke snit bidrager til et ansvarsfuldt og stilbevidst modebillede. Alle vores producenter og forhandlere sigter efter at skabe en modeindustri, der ikke tjener på mishandling af dyr, men derimod på kreativt, ærligt og troværdigt håndværk til fornuftige priser og i flotte udformninger.

På denne side fremhæver vi de modeller, der er kommer igen sæson efter sæson, fordi designet er tidsløst og materialets lighed med ægte pels er umiskendeligt og populært. Ligeledes ønsker vi også at udvide den gængse forståelse af pelsmode med modeller i andre farver og eksperimenterende udformninger.