Dette indlæg er betalt og lavet i samarbejde med den/de samarbejdspartnere, der linkes til.

Fester er der efterhånden nok af, men ofte er det uden de helt store planer bagved. Vil du gerne holde en gennemført temafest i forbindelse med din venindes fødselsdag eller en anden anledning? Så har vi sørget for den ultimative guide til dig lige her. Vi kommer med nogle gode bud på temafester, du kan få arrangeret derhjemme.

Der er noget for alle, og derfor kan du nemt stjæle vores ideer og gøre dem til virkelighed. Vi har den sjove, den luksuriøse og den kreative. Så hvilken en er du til? Læs med, og find ud af det lige her. Så slipper du for at bruge for meget tid på planlægningen, og du kan i stedet for gå i krig med at forberede det hele.

Den sjove til veninden

Findes der noget bedre end at overraske sin gode veninde med en kæmpe fødselsdagsfest? Vi har her en god idé til planlægningen, der har et sjovt touch, der kan sætte ekstra spark i festen. Hold en vaskeægte damefest. Her kan I sørge for, at alle skal komme i lyserød, og I kan pynte op i de samme farver. Som underholdning kan I lave en quiz om eksempelvis dating apps Danmark, hvor forskellige hold skal gætte indhold fra disse.

Som gave kan I selvfølgelig finde noget af det, hun ønsker sig. Men vil I lave lidt sjov med jeres singleveninde, så kan I købe en sex maskine. På den måde bliver der lidt at grine af, og det passer også lidt til temaet.

Den luksuriøse derhjemme

Vi kommer ikke udenom et forslag til en sand luksusfest. Hvis du er vild med luksus, har vi et godt bud på, hvad en fest hos dig selvfølgelig skal indeholde. Du kan vælge et specifikt tema i forhold til påklædning, som sørger for fine jakkesæt og smukke kjoler. Der skal selvfølgelig være champagne og noget lækkert mad, der indikerer aftenens tema.

Når du skal pynte op, kan du med fordel bruge guld og sølv som farver. Disse indikerer selvfølgelig den luksuriøse stil, og det vil være med til at fuldende aftenen. Brug en rød løber i døren, og arrangér nogle små ting, der løfter aftenen. Det kan eksempelvis være en æske med cigarer eller noget pynt, der gør det ekstra sjovt.

Den kreative temafest

Kreativitet har mange former og farver. Hvorfor ikke udnytte dette og afholde en udklædningsfest, hvor kreativiteten sættes på prøve? I stedet for at vælge et meget specifikt tema, kan du tænke mere bredt. Det kan eksempelvis være ”dyr”, som kan forstås på forskellige måder. Det kan også være en farve eller et land, hvor gæsterne selv skal tænke tanken til ende. Du bestemmer helt selv, hvordan du pynter op. Holder du en farvefest, er det nemt at finde frem til, hvordan du fuldender det hele bedst muligt. Skal du derimod holde en fest, hvor tingene kan tolkes forskelligt, kan du vælge at inddrage elementer, der indikerer de forskellige måder at forstå temaet på. Vi kan til gengæld garantere dig for, at det bliver et brag af en fest.

Kategorier: Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *